”http://img382.imageshack.us/img382/5461/65xyes6.gif”

SSSSSS   AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

neden sorumlu değilsin ?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder     Forum Ana Sayfa -> Bu sitede yayınlanan reklamlardan sitemiz sorumlu değildir.
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
candost07
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: Pzr Hzr 22, 2008 4:37 pm    Mesaj konusu: neden sorumlu değilsin ? Alıntıyla Cevap Gönder

Sitenizdeki reklamlardan sorumlu olmadığınız yazmışsınız şimdi sitenizi inceledim altta bir reklamda tıkla arkadaşını bul yazıyor varsayalım tıkladım ve arkadaşlık sitesine girdim ve oradan kendime kız arkadaş buldum onunla sohbet ettim sohbet uzadı ve sevgili olduk buluştuk görüştük günah işledik şimdi kimin vesilesi ile olmuş oluyor sizin ve siz sorumlu olmadığınızı belirtiyorsunuz.Unutmayınki ''Hayıra vesile olan, Hayrı yapan gibidir.'' s.a.v. şerre vesile olmayın inşaALLAH

Bunun çözümü var googleden rekabetçi reklam filtresini aktif hale getirin istemediğiniz reklamlara engel koyun ve lütfen daha daha özenli olun saygılarımla
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
TeVeKKuL
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: Prş Hzr 26, 2008 10:54 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Lütfen eleştiri yaparken daha yapıcı olalım.Kimseye kötü örnek olmak için veya kötü şeylere yönlendirmek için bu site kurulmadı.Ayrıca bu site bedava bir sitedir reklamlar bizim inisiyatifimiz dışındadır.Aklı olan öyle her gördüğü arkadaşlık sitesine tıklamaz.Her insanın bi oto kontrolu vardır.Arkadaşlık sitelerine ulaşmak o kadar kolay ki.Ayrıca altta derken nereyi kasteddiniz.Altta ki bannerler özenle seçilmiştir ve hepsi islami toplistlerin bannerlarıdır.Bu söylediğiniz çok komik.Biz kendi inisiyatifimiz dışında olduğunu defalarca söyledik.Kalkar da öyle sitelere tıklarsanız bu sizin iç dünyanızla alakalı bir şeydir.Siz bardağın boş tarafına bakanlardansınız anladığım kadarıyla.Burası İslami bir forum.Bu tarz sözlü sataşmaları kimlerin yaptığını iyi biliriz.Sözde çok takvalı müslüman rahatsız olmuştur.O zaman google veya binlerce sitedeki reklamları es geçenlerden ve sadece islami forumda istem dışı çıkan reklamları görenlerdensiniz.Sizi tebrik ediyorum :)
TeVeKKuL
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: Prş Hzr 26, 2008 11:04 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bu forumda yayınlanan İslam dışı tüm reklamlardan rahatsızlık duyduğumuz için ingilizce olarak ikaz maili attık ama hiç bir yanıt alamadık.Ne yapalım şimdi siz söyleyin siteyi iptal mi edelim bunca güzel paylaşım varken?Bu güne kadar hiç bir arkadaşlık sitesine girmedim ve bayan slüeti görmedim şu internet dünyasında diyorsanız yalancılığın başını çekiyorsunuz demekdir.Her şerri kapattınızda bi burası mı kaldı.Kaldı ki dediğim gibi reklamlardan sizden daha fazla rahatsızlık duyduk.Kendimize ait sitemize taşımak ve bu durumdan kurtulmak istedik ama olmadı maalesef.Reyting peşinde olsaydık zirve100 den tutun da pek çok siteye bannerimizi verebilirdik.Amacımız sadece güzel şeylere vesile olmakdır.Onca ikazımıza rağmen inat ve ısrarla öyle sitelere giren zaten o yola baş koymuş insanlardır.Ayrıca bir bayanla arkadaşlık sitesinde tanışıp sevgili olacak zihniyeti taşıyorsanız bu sizin sorumluluğunuzdur.Hayra şer karıştıran kendi vebalinin ağırlığını kendisi taşır.
Esma
Global Moderator
Global Moderator

MesajTarih: Prş Hzr 26, 2008 11:33 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Tevekkul ablama katılıyorum.Bu forumda yayınlanan her islam dışı reklamdan rahatsızlık duyduğumuzu kendisiyle defalarca konuştuk.Çözüm yolları aradık.O sizin söylediğiniz çare ancak site sahibinin elinde olan bir şey.Bizim yapacağımız bir şey yok.Keşke olsaydı.O sebeple zaten defalarca aman sakın ha o reklamlara tıklamayın bizimle kalın mutlu kalın tarzında sloganlar attık.Ama illa da ben kaşınıyorum haram işliycem diyorsanız o yol sizin kalbinizden ve ruhunuzdan geçer.İslami foruma giren kişi zaten gidip de dur şu arkadaşlık sitesine gireyimde bi kız ya da erkek arkadaş bulayım diye gelmez buralara.Yanlışlıkla buraya geldiyse zaten gideceği yolda oydu.Allahdan hidayet dilerim ancak.Ben o kadar arkadaşlık sitesinin reklamını gördüm ama dur şuna bir tıklıyım demedim.Tevekkul ablamında dediği gibi bu kişinin otokontrolunde olan bir şey.Zaten yapacak bir şeyde yok.Sizde bizi anlayın lütfen.

Unutmadık ''Hayıra vesile olan, Hayrı yapan gibidir.'' s.a.v. evet işte bizimde zaten sloganımız bu.Hayra vesile olmak için buradayız.Aksi halde burası zaten bi arkadaşlık sitesi olurdu İslami bir forum değil...
Başa dön
Seyfullah
Kalfa
Kalfa

MesajTarih: Cmt Hzr 28, 2008 1:53 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Öyle bir zamanda yaşıyoruz ki hayır yollarına ulaşırken artık bazı tavizlere göz yummak zorunda kalabiliyoruz.İnternet dünyasındaysak mutlaka kendini bilen Müslümanlara yakışır bi şekilde hareket etmekle yükümlüyüz.Elde olmayan sebeplerden dolayı suçlamak doğru değil elbette.Ben nice islami siteler bilirim arkadaşlık sitelerine öncülük eden bilerek reklamlarını koyan.Bundan ekmek kazanan.Burada anladığım kadarıyla böyle bir amaç yok.Hatta üzüntü duyulmuş ve duyuluyor.Hayra yönelmekde şerre yönelmekde kişinin kendi elindedir.Öyle her gördüğü şerre atlayan zaten Esma kardeşiminde dediği gibi o yola zaten girecek.Umut edelim bu sitenin alt yapısını oluşturan site yöneticileri bu yazıları okurda daha dikkatli olurlar.
Başa dön
Farisi
Kalfa
Kalfa

MesajTarih: Cmt Hzr 28, 2008 7:00 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bakın şimdi ben bu mesajları okurken yukarda arkadaşlık sitesi reklamı çıktı ama tıklamak zorunda değilim.Karşınızda kontrolü elinden bırakmayan bi arkadaşınız var thumbright
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder     Forum Ana Sayfa -> Bu sitede yayınlanan reklamlardan sitemiz sorumlu değildir. Tüm zamanlar GMT
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız