SSSSSS   AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

Windows Mobile işletim GM DSTW1

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder     Forum Ana Sayfa -> Donanım
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
EsLeM
Etkin Üye
Etkin Üye

MesajTarih: Pts Oca 28, 2008 4:20 pm    Mesaj konusu: Windows Mobile işletim GM DSTW1 Alıntıyla Cevap Gönder

Windows Mobile işletim sistemli ilk çift sim kartlı PDA telefonu DSTW1 modeli Türkiyede satışa çıkıyor.

265 MBlik hafızası ile bir cep bilgisayarı özelliği taşıyan DSTW1, mail trafiği yoğun olan kullanıcılar için dual edge bağlantı desteği sayesinde her yerde her zaman elektronik postalara ve ekli dosyalara ulaşma imkanı sağlıyor.

DSTW1in Türkiye ve dünyada aynı anda satışa çıkacak olması nedeniyle İstanbul Les Ottomans Hotelde basın toplantısı düzenlendi.

General Mobileın Türkiye distribütörlüğünü yapan Gençcell Yönetim Kurulu Başkanı Necati Genç toplantıda yaptığı konuşmasında, dünya teknoloji devi General Mobilein yeni ürünü DSTW1 modelini Türkiyeye getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Cep telefonu kullanıcılarının yavaş yavaş, işletim sistemine sahip cep telefonlarına doğru kaydıklarını belirten Gençcell Genel Müdürü Muzaffer Gölcü ise; General Mobileın Windows Mobile işletim sistemine sahip, aynı zamanda iki sim kartı da birlikte kullanabilmenize olanak sağlayan modeli DSTW1, dünyada bir ilk olarak Windows mobile işletim sistemine sahip çift sim kartlı telefon olarak kullanıcılara sunuluyor.

Her iki hattınızı da aynı anda aktif olarak kullanabildiğiniz Windows işletim sistemli tek telefon diye konuştu.

699 YTL+KDVlik fiyatla pazara çıkıyor

Telefonun, xubat ayında piyasaya çıkarılmasının planlandığını ifade eden Gölcü; DSTW1 çift hat sahibi kullanıcılardan Windows mobile işletim sistemini tercih edenlerin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir cep telefonu, bir cep bilgisayarı.

Mail trafiği yoğun olan kullanıcılar için EDGE hızında bağlantı desteği sayesinde her yerde her zaman maillerinize ulaşma imkanı sunuyor.

Ayrıca Business Kart okuma özelliği ile de kullanıcılarını kartvizitleri taşımaktan kurtarıyor. OCR Kart Scanner özelliği ile Kartvizitleri okuyarak tüm bilgilerini telefonunuza alabiliyorsunuz şeklindekonuştu.

DSTW1 tanıtım toplantısına katılan Microsoft Türkiye Komünikasyon Sektörü Müşteri Yöneticisi Okan Akın ise, Çift sim kartlı telefonda Windows işletim sistemli uygulamayı ilk olarak General Mobile ile yaptık. Ve bu çalışmayı Microsoft ve General Mobile ekipleri ile birlikte özel uygulamalar sonucunda tamamladık. 2008 ve 2009da Microsoft ve General Mobile iş ortaklığıyla adından söz ettirecek başka projelerimizde olacak dedi.

http://www.bilisimruzgari.com/default.asp?L=TR&mid=212&metid=661
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder     Forum Ana Sayfa -> Donanım Tüm zamanlar GMT
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açabilirsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap verebilirsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız